Morgonpigga mollo.

Idag gick jag upp 04:00 igen för att hinna med en liten sväng innan jobbet. När jag gick ut för att hämta hojen började det snöa lite smått. Jag trampar iväg på de tomma gatorna. Inte en käft syns till. Idag styrde jag ut mot Ekerö istället.

Nån enstaka bil susar förbi och jag sitter på fulMeridan och njuter av att jag inte låg kvar i sängen och såsade bort den här fina morgonen. Snön faller allt mer och flingorna blir lite vassa i ögonen. Som tur var så tog jag kepsen på så den tog det värsta.

Vid Svartsjö vände jag tillbaka mot Skå där jag tar en liten omväg till Stenhamra. Nu är klockan 06 och det blir fler och fler bilar. Det har också fallit 1-2 cm snö på cykelvägen.

Efter 3 timmar och 74 km smakar det gott med frukost i omklädningrummet på jobbet. Det var också riktigt skönt att ta av ryggsäcken med dator, matlåda och nystrykna skjortan i.
/Johan

7 kommentarer:

Niklas Källström sa...

Här körs det hårt ser jag.
Det är inte någon dålig träning direkt du får av din jobbpendling Johan :)

Stark!

//Niklas

Anonym sa...

Vad är det man säger?

"-En gång är ingen gång, två gånger är en vana ..."

Johan Mölleborn sa...

Drömmen är ju att sluta sova helt. Då kan man sticka ut och cykla när familjen går och lägger sig. Sen komma hem lagom tills lillkillen vaknar och därefter sticka till jobbet. Men då skulle man nog få lite mörka ringar under ögonen.
/J

Johan Andersson sa...

Idiot.... Men det är klart, ska man göra mer än att fisa lite i Hellas mellan semmelpauserna krävs det lite mer än de 25 - 30km jag cyklar.

Imponerande är ju ordet... Imponerande och målmedvetet.

Tobbe Arnesson sa...

Johan, du är sönder. :P

Hoppas du kommer ihåg att sova ordentligt också annars lär det väl inte dröja innan du är sjuk. :(

Patrik Skolling Möller sa...

Cyklade du bara 7 mil ? Du är ju randonneur ?! ;)

Starkt av dig att orka gå upp en morgon till. Jag var glad jag orkade hoja 5.5 km till jobbet i morse. :o

-Skogling

Vito sa...

He he... Du är allt lite knäpp ändå :)
Glöm inte vilan molleponken.

"Efter 3 timmar och 74 km smakar det gott med frukost i omklädningrummet på jobbet. Det var också riktigt skönt att ta av ryggsäcken med burkdator,2 flaskor rött vin, matlådan med 5 l växellådsolja,helstekt gris och nystrykna skjortan ornimenterad med kalaspuffar doppade i crack ..