Nytt år nya planer.

Planen för 2009 börjar bli klar. Det största målet är London-Edinburgh-London i slutet av juli. Innan dess har jag en hel del härliga cyklingar inbokade. I ett ögonblick av övermod gläfste jag på Happy att jag skulle cykla 1000 mil innan LEL, det ska jag försöka göra också.

Januari börjar med årets första, säsongens andra, Tour de Oetzi. Än så länge är det över 30 pers anmälda! Den följs nog upp av en liknande sväng i slutet av månaden.

Februari, Ck Distans anordnar en jättehärlig dubbel 20-milare som man bara måste köra. Man cyklar 20 mil på lördan, dricker öl och sover på hotell och cyklar en 20-milare till på söndan. Bra jobbat Peter.

Mars, avslutas med en vecka på Canarias. Jag har bokat en värsting Cannondale. Bergscykling och sangria är det bästa jag vet.

April, vid det här laget bör jag ha cyklat en bit över 400 mil. Det firar jag med en 20-milare från Täby och kanske en 40-milare från Västerås.

Maj, här klämmer vi av en liten 100-milspralin. Än så länge är den bara på planeringsstadiet. Månaden avslutas med en 40-milare från Täby.

Juni, Janne på Microsoft bjöd med mig på deras Vätternrundasatsning. Vi är ett gäng som ska köra på sub-9. Det ska bli riktigt kul. Månaden avslutas med Stockholm-Göteborg. Den här gången vore det fan om vi inte fixade 20 timmar.

Juli, börjar med 2 veckor på Gotland. Har en plan på att cykla 20 mil varannan dag. Får se hur det går. Sen är det äntligen dags för LEL. Målet är sub 70 timmar på 140 mil. Efter det här lär jag vara ganska mör.

Augusti, en av förra årets trevligare rundor var Mälaren Runt. När blev jag tillfrågad om jag ville vara med som kapten i +30-klungan i år igen så kunde jag inte säga nej. Det verkar också som att jag kommer köra Rad am Ring, 24 timmar på Nürburgring.

September, förutom Post-trampet så blir det nog ganska lugnt. Jag har inte planerat in nåt annat under året.

Ikväll blir det skumpa och Amarone. Gott nytt år!!
/Johan

9 kommentarer:

Niklas Källström sa...

2009 ser ut att bli ett fint cykel år Johan.

Gott nytt 2009
Niklas

Patrik Skolling Möller sa...

Skall du träffa familjen lite och kanske jobba några dagar ? Tok. ;)

Gott Nytt !

-Skogling

Velonavia sa...

En annan tittar bakåt, du gör det rätta och tittar framåt! Gott nytt cykel-år!

Johan Andersson sa...

Förväntade mig en Flandern Runt i April. Planeringen ser nästan lite tunn ut utan den ;o)

Anonym sa...

Lycka till din idoit!

Johan Mölleborn sa...

Jag var grymt sugen på Flandern, men den tar lite för lång tid. Jag kommer vara borta så mycket ändå.
/J

Jörgen sa...

Låter som kommande kanonår!

Gott nytt år!

Jörgen

Nypan sa...

Amigo.
Tack för 2008 som innehöll mycket godis. 2009 blir ett bra år med många mil.
/N

Tobbe Arnesson sa...

Shit, du kommer få läderhud i mellangården.

Gott Nytt År!