Mer cykling på Friends arena.

Så har man varit och cyklat på Friends arena igen. Det här var tredje gången så jag börjar lära mig att svänga till vänster nu. Det är alltid kul att komma dit och träffa cyklister som jag känner från olika forum. Idag hade jag med min gamla Pedalforce som jag har byggt ihop till en regn och träningscykel av grejer som jag hade liggandes hemma. Dåligt förvånad jag blev när den visade sig vara skönare än min fincykel. Det är lite skillnad mellan att cykla på plan betong än att köra på vanliga vägar så jag behöver nog inte paniksälja finhojen på Blocket ändå. Nu kommer lite blandade bilder från i onsdags och idag.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Att ändå inte få vara med o cykla, som oanmäld till loppet, är enda glädjen med att ligga hemma i soffan och vara tokförkyld.

Hade du sagt häromdagen att det bara var att komma hade förkylningen vart dubbelt så värdelös :)

Johan Mölleborn sa...

Bra att du kan hitta något positivt. Jag har en förkylning på gång känner jag. Ska försöka skrämma bort den med vin.

Unknown sa...

Får vem som helst komma och hoja? Vad är d för tider som gäller?

Med vänlig hälsning, Ronnie Jansson

Johan Mölleborn sa...

Nu är det bara för de som ska köra Stockholm Gran fondo. De annonserade några helger som man kunde anmäla sig till. Tror tyvärr att det är fullbokat nu. Kolla på på deras sida: http://www.granfondostockholm.se/
/johan