40 plussare på väg!

Jaha, så har man gått och blivit 40 då. Jag firade med att åka till Blaxsta vingård i Sörmland med Linda i helgen. Det var en bröllopspresent från grabbgänget. Vingården var riktigt seriös och maten var toppklass. De gör allt vin själva av sina egna druvor och frukter. Nu när jag är så här jäfla gammal så kan jag ta upp bloggandet igen. I min ålder kan det nästan uppfattas som poppigt att blogga! Jag drabbades av en svårartad skrivkramp och blogg-afasi efter sommaren. Men nu börjar jag se ljuset och planerna börjar falla på plats. Linda verkar vara med på banan. Det gäller ju att ha ett ok från familjen innan man sätter igång och elit-randonnéar! 

Skeet skeet motherfucker!

4 kommentarer:

Janne sa...

Grattis!

Motherfucker är ett ord.

Johan Mölleborn sa...

Tack Janne! För både grattiset och rättningen. :D

Unknown sa...

Så det kommer lukta gubbe i spinningsalen i vinter mao :)

Tille sa...

Känslan känns bekant.