Nästa år, då jävlar!

Mina bokstavskombinationer tillåter inte ett planlöst cyklande. Jag måste ha ett stort lopp eller utmaning för att tycka att det är värt att sticka ut tidiga helgmornar och cykla dygnet runt. Annars bryter jag ihop. Även om jag verkligen tycker om att cykla så hittade jag för många ursäkter för att inte göra det. Utan mål så sätts allt ur spel och jag tappar lusten till allt. Jag visste inte hur viktigt det var för mig innan, men tydligen är jag en sån där allt eller inget-människa som inte klarar av att göra något halvdant.

Linda tycker att jag borde kunna cykla som "vanliga gubbar" gör. Inte för att jag vet hur vanliga gubbar cyklar, men det låter inte särskilt lockande. Jag vill ju cykla långt, bli svintrött, grina i regn och pissväder, se nån annan bryta ihop, känna mig som utskiten äppelmos, fundera på vad fan jag håller på med, bita ihop, komma i mål och känna mig som kingarnas kingking!

I år blev det bara pannkaka av alltihop. När jag inte ens har lust att cykla så är det inte någon vits att blogga heller. Ingen vill läsa om gnäll och självömkan. Men efter regn kommer sol som de säger. Det kommer ju förhoppningsvis en sommar till nästa år. Nu har jag i äntligen fått tillbaka lusten och kommit på vad jag ska göra nästa år. Då är det Sverigetempot som gäller, äntligen! Och äntligen kommer det vara långcykling för hela slanten Igen. Men innan dess kommer det bli väldigt mycket nakencykling på Monarken. Det lovar jag!

Man blir ju så glad av att cykla!

12 kommentarer:

Helena sa...

Nya friska tag och de där monarkinläggem ser jag framemot ;-)

Nypan sa...

Konverteringen från att cykla utan stora mål för att se varje cykelrunda som ett mål i sig är ganska jobbig.
Jag vet knappt om det är värt det och ska nog inte heller ha några mellanår resten av livet.

Unknown sa...

Som vi har längtat efter monarkgubbnakenhet!!

Johan Mölleborn sa...

Kul att ni ser fram emot mer nakenhet på bloggen! Det tar jag emot med stort allvar och engagemang!

Unknown sa...

Haha, om man inte kan tillfredställa som cyklist kan man alltid ta av sig naken!

Bjorre sa...

De borde ordna en Höst-Vättern så folk kan hålla motivationen uppe längre....

Marcus Silwer sa...

"Jag vill ju cykla långt, bli svintrött, grina i regn och pissväder, se nån annan bryta ihop, känna mig som utskiten äppelmos, fundera på vad fan jag håller på med, bita ihop, komma i mål och känna mig som kingarnas kingking!"

Haha, bra beskrivning av varför man gillar att cykla.

Johan Mölleborn sa...

Tack Marcus. Jag kollade just igenom din blogg från Sverigetempot 2012 och blev ännu mer sugen!
/J

bo sa...

Vi planerar liten tur "The Highlands, Glens & Western Isles" 1300km 21 juli 2014...av intresse?

Tille sa...

Jag kan tydligen inte heller cykla utan mål. Tur att det blir cross för mig snart.
För övrigt kan du lite på att jag säkert kommer att bistå så du kan "se nån annan bryta ihop"...

Johan Mölleborn sa...

Bo, den skulle ju vara riktigt mullig men då kommer jag antagligen vara i Italien, plus att den är fullbokad nu. Det fanns ju bara 60 platser.
/J

Johan Mölleborn sa...

Härligt Tille. Ser fram emot det. :D