Mälaren i sol(o)sken.

Ja som ni kanske redan har listat ut så cyklade jag solo runt Mälaren i strålande sol. Inte så mycket att skryta om idag heller. Såg en iller som sprang över vägen och en stund senare såg jag en platt ekorre. Livet är tufft ute på vägarna. Jag såg även en häst och två jeppar med pilbågar. Och några killar som tränade för Cykel-Vasan. Jo, jag såg ju den läckra cykelmekanikern från Alviks cykel också. Jag kände redan innan att det spände i lycran. Sen såg jag hans vackra tröja. Mitt sjunde sinne uppfattade KBCK-loggan innan jag hann se den. Ännu en lyckad dag att skriva en haiku om i dagboken.

4 kommentarer:

Bjorre sa...

Sol och han från butiken i Alvik? Kan det stämma....

Markus Lindholm sa...

I have no reconnection of that event, what so ever.

Katja sa...

Bigmollo. Jag är tjej, har alltså ingen gubbkropp även om benen är någorlunda crisp och jag älskar din blogg. Men måste du uppdatera så sällan? :/

Johan Mölleborn sa...

Tack Katja. Crisp är alltid bra.
Jag lovar skärpning med bloggen. Tror faktiskt det får bli lite NAKENBLOGGNING som plåster på såren. Enjoy!