Innevecka. Pinnevecka.

En vecka kvar till Miglian och jag har tänkt att bara köra intervallpass på Monarken tills på lördag. Det har funkat rätt bra eftersom det ändå regnar varje kväll. Igår skämde jag bort mig med 1-minutare tills fåglar började kvittra och himlens alla änglar sjöng lovsånger om vin och kattungar och kall risotto. Sen åkte jag till LB och plnerade lite med KBCK. Det verkar finnas hopp om 2013 också. Men de planerna ska jag inte avslöja nu. Jag bjuder istället på två svartvita kylskåpsbilder. Enjoy!

Livet rinner ur snabbt på 1-minutare.
Raphas bästa kund anländer till planeringsmötet.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Det är en väldigt välvårdad cykelsolbränna som anas på din vänstra arm. Heders :)

Johan Mölleborn sa...

Ja de där sitter stenhårt tills våren kommer igen. Är inte så mycket för att gå och sprätta på stranden. :D