Nedsatt inlärningsförmåga, blod + ANNAT.

Sist jag och Matte cyklade så körde han omkull på isen. Igår när vi skulle köra igen så hade han lärt sig av detta och bytt till dubbdäck. (#inlärning, #anpassning, #utveckling) Eftersom jag också var med då så borde väl jag också ha lärt mig nåt på det. Tror ni att jag hade dubbdäck på min cykel igår? Nej självklart inte. Tror ni att jag körde omkull på isen? Javisst gjorde jag det. Två gånger dessutom. (#svag begåvning, #ej mottaglig för information, #osunt trög) Rundan blev som väntat riktigt kall och grisig. Det regnade nästan hela vägen. Förutom på slutet då det började snöa istället. Men jag ska inte gnälla, de grisiga rundorna gör att man uppskattar de mindre grisiga rundorna mer. Plus att jag kanske lärde mig nåt på det. Vi får väl se..

På kvällen var jag och Linda på fest. Barnen sov hos mormor och morfar så vi kunde få sova ut ordentligt idag och kanske få nåt vettigt gjort. Tror ni att jag drack lagom mycket vin? Nej. Tror ni att jag har mått som en räv hela dan? Javisst. (#inlärningskurva om en guldfisk, #omyndigförklarad, #ej avelsmaterial) Ikväll ska vi klä granen och tända sista ljuset i adventsstaken. Det borde jag ändå klara av.

Magiska vyer i Roslagen.
Tack för en mysig runda Matte. Det där får vi göra om.
/J

2 kommentarer:

Nypan sa...

Härlig decemberkänsla på den bilden...
Själv kom jag inte ens iväg till Vaxholm som planerat utan hamnade i tranierfällan istället.
Nåväl. Nya tag när det passar i kalendrar och sånt.

/N

Vito sa...

Blir alltid på gott humör av dina bloggningar Bmollebong :)
Mvh Fabror Vitoria