Jag harvar väl på och drömmer om berg.

Även om det har varit tyst här på bloggen så kan ni vara säkra på att gubben Mölleborn harvar på i cykelrummet. Igår kördes det lite bergsinspirerad Monark. 30 minuter på 45 i kadens följt av 20 minuter med 90 kadens, alltsammans på nån sorts FTP-watt, vad det nu betyder.. Det blev väl typ som när jag cyklade upp för Col d´izoard och sen jagade Tille nerför. Det är en sån där dag som jag gärna plockar fram ur minnet. Den snygga kepsen fick jag när Touren cyklade förbi i Briancon efter lunchen. Nu är det bara 8 månader kvar tills jag får cykla i riktiga berg igen...

Med lite fantasi så ser man bergen i bakgrunden..

5 kommentarer:

Tille sa...

Det var en bra dag.

mattel sa...

Sweet. Vi får sikta på mer alpmisärminnen på lördag.. :)

Johan Mölleborn sa...

Vi borde ha fler såna dagar.

Bjorre sa...

Ser stark ut!

Nypan sa...

Tur att det är ett par månader kvar till bergen. Just nu hade man väl fått gå upp för bergen på miglian.