Jag harvar väl på och drömmer om berg.

Även om det har varit tyst här på bloggen så kan ni vara säkra på att gubben Mölleborn harvar på i cykelrummet. Igår kördes det lite bergsinspirerad Monark. 30 minuter på 45 i kadens följt av 20 minuter med 90 kadens, alltsammans på nån sorts FTP-watt, vad det nu betyder.. Det blev väl typ som när jag cyklade upp för Col d´izoard och sen jagade Tille nerför. Det är en sån där dag som jag gärna plockar fram ur minnet. Den snygga kepsen fick jag när Touren cyklade förbi i Briancon efter lunchen. Nu är det bara 8 månader kvar tills jag får cykla i riktiga berg igen...

Med lite fantasi så ser man bergen i bakgrunden..

Kommentarer

Tille sa…
Det var en bra dag.
mattel sa…
Sweet. Vi får sikta på mer alpmisärminnen på lördag.. :)
Vi borde ha fler såna dagar.
Nypan sa…
Tur att det är ett par månader kvar till bergen. Just nu hade man väl fått gå upp för bergen på miglian.