Planering inför 2007.


Jaha då var det nytt år också. Det kommer bli ett spännande år. Ett långt år. Det kommer garanterat bli en hel del skavande i stjärten.

Förra året fann jag min nya passion, randonné. Men jag kommer nog klämma in ett par långlopp också.
De här grejerna ska jag beta av under året som kommer.

20 mil brevet.
30 mil brevet.
40 mil brevet.
60 mil brevet.
Laholm 6 dagars.
Jotunheimen runt.
Paris-Brest-Paris.
Delar av Långloppscupen.

Paris-Brest-Paris är årets stora grej. Under våren kommer jag köra en hel del långturer för att förbereda mig. Bland annat kommer jag åka till Mallis med ett gäng från Happy. Fram till Mallis ska jag gå ner lite i vikt. Från 68 till 65. Var tredje helg ska jag försöka köra lite längre rundor, typ 10 timmar. Men det viktigaste av allt är att det ska vara roligt. Om det inte är roligt kan man skita i det.
Nu på lördag kommer vi köra Mälaren runt, Tour de Oetzi 2. Rapport kommer.
/J

2 kommentarer:

Markus F sa...

Jag vill att du ska följa med till Brugge den 7 april och köra Flandern runt cyclosportif med mig.

Johan Mölleborn sa...

Då är jag på Mallis. Annars lät det som en grym helg. :)
/J