Nya glasögon gör susen för humöret.

Den här årstiden kan det vara lite svårt att få glasögonen att fungera bra. Men antingen är det strålande sol eller så är det kolmörkt. Samtidigt är det just nu man verkligen vill ha dem för skydd mot skräp i ögonen. Man behöver något som fixar allt det där. De som både tar solen och som fungerar när det är mörkt. Såna man kan ha på sig dygnet runt alltså. Lösningen är såklart Fotokromatiska glas. Det är ingen nyhet direkt. Jag har använt såna i många år men med tanke på hur bra det funkar så borde alla ha såna. 

Efter att mina trotjänare som varit med på både Paris-Brest-Paris och 1001 Miglia plötsligt gick av så har jag kikat efter ett par nya. Oakley har flera som ser bra ut men de är snäppet för dyra för mig. Som av en händelse hittade jag ett par Endura på Cykelkraft som de för tillfället hade rabatt på. Jag högg direkt. Endura gör bra grejer och rabatt är alltid bra. Win-win liksom!

Jag blev inte besviken. Kvaliteten på glasögonen känns klart premium. Inte alls som många lågprismärken som man undrar om de ens kommer hålla den första rundan. 
Nu har jag kört några rundor med dom, jag har till och med haft dem på områdets vårstädning, och jag kan verkligen rekommendera dom. Se så låt pengarna rulla! Köp fotokromatiska glajjer!

Funkar lika bra vid fika...

Som vid punka.

Inga kommentarer: