Kvällsrunda med KBCK. Nästan.

Ikväll hade vi äntligen samlat ihop ett gäng från KBCK och jag hade fått ledigt för kvällen. Men säg den lycka som varar. Efter tre mil gick växelvajern av. Den hade börjat krångla redan under 100-milaren så det var egentligen tur att det inte hände då. Nypan, Skälbys Burt Reynolds, hade vänligheten att göra mig sällskap när jag vinkade hej då till de andra. Jag skrapade i alla fall ihop 6 mil i kvällssolen så helt ledsen blev jag inte. 

Fina gubbar i kvällssolen

3 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Anticlimax. :(

Behöver du köpa nytt reglage eller var det bara vajern?

Johan Mölleborn sa...

Det såg ut som att vajerna hade gått av uppe i handtaget. Jag beställde nya vajrar i måndags så jag hoppas att de kommer innan helgen.

mattel sa...

Skönt att det hände nu och inte på bärsärkrundan..

Du borde ha ställt växeln mitt på kassetten och kört vidare med två lägen, hög och låg. :)