Ekerö med nya ben, och början på nåt nytt!

Jag har gått och dragits med ledsna hälsenor de senaste åren. De funkar hyfsat på vintern men så fort jag börjar köra längre lopp så gör de ont igen. Voltaren hjälper för stunden men tar inte bort orsaken till smärtan. På nätet finns flera som erbjuder hjälp mot hälseneinflamation. Jag hittade Idrottsskadeexperterna och därifrån blev jag hänvisad till Engelbrekts kiropraktorcenter och Frode Bakken. Det är inte ofta jag blir imponerad men i fredags blev jag det. Frode brinner verkligen för det här. Han berättade om hur han jobbar och att allt måste vara i balans i kroppen. I mitt fall var det många delar som behövdes redas ut. Han gick igenom hela kroppen och knäckte ut alla möjliga låsningar till och med hälarna. Ryggen knäcktes ut och vaderna fick en omgång med både nålar, massage och kinesiotejp.

Dagen efter, på lördagen, var jag och Amir ute och körde en runda på Ekerö. Helt plötsligt hade jag fungerande ben. Tejpen avlastade hälsenan så jag kunde ta i utan att få ont. Nu kunde jag spurta och sprätta så hårt jag ville. Det har jag inte kunnat förut utan har varit tvungen att hålla en jämn belastning. Det här var bara efter en behandling. Om några veckor borde jag se mer resultat. Jag ser verkligen fram emot våren nu. Funderar på att köpa tio rullar kinesiotejp och linda in hela kroppen på PBP. Det borde göra susen. Eller för att vara seriös. Har ni problem med kroppen, ta kontakt med ett proffs. Det lönar sig.


1 kommentar:

Unknown sa...

Jävligt snyggt också, undrar om man kan designa tejpen som 80-tals tribal tatueringar?