Mälaren runt i solsken.

Hela veckan har gått till att återhämta kroppen från förra helgens 60-milare. I lördags var jag en sån där radhuspappa som står och svettas i trädgården. Jag klippte gräs, grävde en grop, högg ner en ful nyponrosbuske, tvättade och oljade altanen och var ute och nattvandrade med några andra pappor. Allt för att få loss lite tid för cykling på söndagen. Jag frågade Amir om han var sugen på ett varv runt Mälaren, och det var han. För hans del var det en sista slipning till Vätternrundan och för mig ett sätt att stoppa den skenande fetman jag drabbats av. Rundan gick fint. Vi hade motvind till Strängnäs, där vi åt en glass, och medvind hem. Strålande sol bjöds det på också så vi blev både trötta och solbrända. När jag kom hem så hade jag exakt 10 minuter på mig att duscha och byta om innan vi skulle till Lindas föräldrar på middag. Det gäller att ha snabba fötter om man ska hinna med. 

Team Swedbank lägger in en stöt i Bålstabacken.

Inga kommentarer: