Ingen 60-milare för mig i helgen.

Jag hade ju tänkt att fira helgen med att köra Södertäljes härliga 60-milare. Men nu har mina ledsna hälsenor börjat krångla igen. Det kom efter Barkarbys 60-milare för en vecka sedan. Jag vilade hela veckan och körde runt Mälaren i lördags för att testa. Och nu har den blivit ännu sämre. Det är väl för himla synd om mig ändå. Vi hade i och för sig ett roligt och givande styrelsemöte med Randonneur Stockholm igår. Vi hade många bra idéer. Det ser ut att bli ett riktigt bra randonnée-år nästa år.

Aj aj min hälsena!

3 kommentarer:

Nypan sa...

Men konstigt att hälsenan gör ont då när det sitter en PIL I DEN!

Johan Andersson sa...

Ja verkligen. Dra ut pilen och lägg på ett alsolomslag så ska du se att det blir bättre.

Bjorre sa...

Har du provat att äta RESORB?