Nya tag?

Jag skrev ett halvtrött inlägg igår om hur pissig form jag är i och hur lång tid det kommer ta att ens komma tillbaks till hyfsad grundform. Men eftersom jag inte publicerade det igår så försvann den ur telefonen under natten. Lika bra det kanske. Ingen vill höra på gnäll.
Det som däremot var bra med gårdagens pass var att det var första steget mot våren. Och med det formbeskedet så finns det ingen annan lösning än att köra så det ryker. I vår tar jag revansch på Mallorca 312. Jag fick en lampa och anmälningsavgiften av brorsan i födelsedagspresent. Skoj som fan kommer det bli!

Paris-Roubaiz från 2004. Heja Magnus!

4 kommentarer:

Nypan sa...

Jag är redan anmäld till Mallorca 312. Har bokat resa också :-)Nej, inte ännu. Men snart så.

Hopyard sa...

de skulle tydligen lägga in en hel del mörka passager detta året, De har grävt tunnlar för att få det extra svart. Hoppas lampan är stark nog:))

Kör hårt!!

Unknown sa...

Använt din blogg som länk till alla andra bloggar men tycker att det ärr kul att även du skriver nått....

Ses på Amirs DÖDSpass i vinter!

//Axel

Katja sa...

Kalas! Fortsätt så.