Uppvärmning på Gotland.

Vi kom till Gotland igår och blev välkomnade av ungarna som har varit här en vecka med mormor och morfar. Båtresan gick förvånansvärt bra när vi inte hade några barn att hålla reda på. Nu kunde vi i lugn och ro iakta alla andra stressade föräldrar som jagade omkring och försökte muta sina barn med glass och godis. 

Idag körde jag en kort runda förbi Dalhem, Kräklingbo och Gothem. Det var strålande sol och Gotland var så fint som bara Gotland kan vara. Få saker piggar upp så bra som en solskensrunda hår. På hemvägen fick jag skön vind i ryggen och bestämde mig för att hålla bra fart de sista två milen hem. Vid Gothem kom jag ifatt en annan cyklist. Han såg helt kokt ut så jag morsade och körde vidare. Om det inte vore för att min Garmin hängde sig halvvägs så hade jag nog slagit världsrekord idag. Magiskt att Garmin inte kan bygga en cykel-gps som bara funkar. 6 mil och 2 höjdmeter skrapade jag ihop. Det skulle inte skada med ett berg här på ön.

Gotlands högsta punkt!

Hörsne kyrka.

Bara 3! 

Dalhem kyrka.

Skriv ut och laminera. 

3 kommentarer:

Unknown sa...

Mulliga glajjer, rena rama tdf looken!

Hopyard sa...

du ser oraukad ut:))

Trevlig semester

NLC sa...

Har du testat sopberget?