Sitter och drömmer lite.

Det här cykelåret har ju som sagt gett en hel del att önska. Det har egentligen inte blivit nånting, förutom Vättern då. Eftersom jag inte fick köra LEL så har jag inte haft något att sikta mot. Då har det inte heller funnits någon anledning att sticka ut och köra de där långa rundorna, förutom att det skulle vara kul att komma ut.

Men nu sitter jag här och funderar på om jag inte borde kunna unna mig nånting kul i höst ändå. Le 1000 du sud startar den 4:e september och ser riktigt jävla mullig ut. Samtidigt så har jag planer på att åka ner och cykla i Toscana samtidigt som cykel VM går där. Eller så åker jag över till England och kör Land's end to John o'groats. Jag får panik av att inte ha några vettiga planer och vill verkligen inte slarva bort det här året. Hjälp!

Tråkigt område att hoja i!


Trist profil också!

Gud vilken tråkig runda!

6 kommentarer:

Unknown sa...

"Land's end to John o'groats"
Ger associationer både till Land Rover och Goats, så det måste ju vara en bra runda!

Johan Mölleborn sa...

Eller hur. Det är ju nästan som ett Kinder-ägg!

Lennart sa...

Eller så kunde Du ju ha anmält Dig till:

GOTLAND360

och fläskat på Dig lite till...

Johan Mölleborn sa...

Gotland 360 är väl fulltecknad? Den har jag varit sugen på länge.

Hopyard sa...

le 1000 verkar ju helt ok för en gubbmotionär

Ari sa...

Le 1000 har samma maxtid som en "vanlig" 100-milare dvs 75 timmar. En riktig utmaning att bara ta sig i mål under maxtiden.