Tönt+klant+randonneur +ANNAT

Bytte däck på pendlarhojen igår. Eftersom jag är en tönt så köpte jag ett par som heter Randonneur. Och eftersom jag är en klant så lyckades jag klämma slangen vid monteringen så det var punka imorse. Hann inte byta slang innan jag stack så jag pumpade och höll tummarna hela vägen till jobbet. Däcken var tunga och trista så det var ju verkligen värt det. Peppade upp mig med intervaller och benstyrka på lunchen. Kommer antagligen kännas riktigt crisp imorgon vilket kommer matcha värken jag har i magen just nu. Körde maghjulet för första gången på en månad. Nu känns det som att jag har fött ett barn och fått det instoppat igen. Appropå gravid så åt jag ett paket kakor efter middagen. Bra där!


Over and out from förorten.
/B

5 kommentarer:

Vito sa...

Hyper ! :)
Kör hårt !

mattel sa...

har du tur så kommer de hålla en evighet också.. tungt och trist för alltid liksom.

fan vad jag saknar pendlingen.

Johan Mölleborn sa...

Imorse var det fint. Motvind och regn. En bra start på dagen helt enkelt. :D

Lennart sa...

Kom till Gotland och kör vettja, där är det motvind jämt OCH överallt !

Johan Mölleborn sa...

Jo tack jag märkte det i somras. Fick kämpa för att hålla 20 åt ena hållet och kunde susa hem i 50.