Ådö tur och retur. Med motvind och en skur.

Vaknade lite för tidigt med en känsla av trasighet i kroppen från veckans träning. Jag har ju precis kommit igång efter några veckors viloläge så nu ska det äntligen smaskas på med vinterträning. Frukosten blev som vanligt en härlig stund att tänka igenom sitt liv och se på när barnen häller ut mjölk på bordet och bråkar med varandra. Jag bjöd mig själv på en knäckemacka och en kopp kaffe. Sen ringde jag Nypan.

Båda ville ta det lugnt och köra 2-3 timmar. Ådö-rundan landar precis på den tiden. Mina nya däck, som jag skrev om tidigare, fortsatte att leverera. Imorse var det punka på framhjulet igen, trots att jag bytte slangen sist. Och jag kunde än en gång konstatera att hur tråkiga de är cykla på. Bra köp där!

Rundan gick väl som vanligt. Vi såg ett hus från 1800-talet som jag inte hade sett förut. Nypan berättade att han hade varit där när det byggdes men inte sett det sen dess. Kul! Jag var jättetrött och långsam i benen och mina nyköpta däck hjälpte verkligen till att späda på den känslan. Vi hade rätt kraftig motvind tills nypan sa att vi kunde vara glada för att det inte regnade i alla fall, då kom regnet. Sen hade vi både motvind och regn.  

Den där knäckemackan jag åt till frukost räckte inte speciellt långt så hemvägen blev rätt hungrig. Ibland ler gudarna åt mig så när jag kom hem så låg det en bit hemgjord pizza i köket. Den åts stående. Resten av dagen kommer tillbringas sittande, för idag går Lombardiet runt. Jag håller en tumme för Kessiakoff som har visat storform nu på slutet. 

Grusväg minsann.

Bring it!

/Mr Pizza

1 kommentar:

Fikasvettot sa...

Tråkdäck som inte ens är punkasäkra?
DÅLIGT! Vad är det för klant som köpte såna åt dig?