Fjället runt. Kött fifan.

Jag fick lite tid över till cykling mellan äventyrsbad och Sean Banan. Jag hade ritat en runda som jag trodde var 65 km ungefär. Jag startade från Högfjällshotellet och körde mot Hamar sen höll jag vänster hela varvet tills jag kom till Dalälven. Där tog jag gamla fjällvägen på andra sidan älven än där 71:an går. Vägarna var riktigt härliga och bjöd på en hel del backar, speciellt sista backen upp till Högfjällshotellet som är 1 mil lång. Precis när jag svängde upp i backen så ringde Linda och lät stressad. Jag hade tydligen sett fel, rundan var 84 kilometer så jag hade 30 minuter på mig att köra upp och duscha och byta om. På den tiden hann jag äta middag också, 3 köttbullar och ett glas mjölk. Livet är tufft i fjällen. Kött fifan!

4 kommentarer:

Bjorre sa...

Linda får väl ta och HTFU och kämpa lite med barnen och sluta störa...

Anonym sa...

Avfallsanläggning och Gubbmyren är väl samma sak! Där bodde jag ofta när jag var på träningsläger i Sälen!

Hopyard sa...

http://www.youtube.com/watch?v=5aQXKpsLwRk

tunggung eller gubbgung

mattel sa...

är det snö i diket på första bilden? :)