Lök på laxen +annat.

Nu börjar jag hämta mig från pollenattacken och dödskränkningen som conti-rundan bjöd på förra helgen. Som lök på laxen började veckan lite segt med besked om omorganisation och stök på jobbet som sänkte mig helt. Efter ett tag kom energin tillbaks och jag klämde av några mulliga pass på maxpuls och döds. Sen började jag planera stordåd till helgen. Nu ser det ut att spricka tack vare snön som kom inatt så det lutar åt nåt utdraget och tårdrypande på Monarken istället.

Idag var jag förbi på Alviks cykel och hämtade KBCKs nya hoodie från vår leisure wear-linje. Grymt fresh och crisp. Riktigt kul att de blev klara i tid så Tille och Johan fick med varsin till Belgien. De svinen är där nere och provcyklar Flandern och frotterar sig med proffsen.

Inne på en pinne.

Humle och Dumle.
/J

1 kommentar:

Niklas Källström sa...

Vem är jönsen till vänster i bild... :)