Spännande möte mellan Bro och Bålsta.

Blev tvungen att åka ut till brorsan i Bålsta ikväll. Istället för att sitta och fisa i bilen passade jag på att fisa dit på cykeln istället. Det var härlig medvind ut så jag fick för en stund känslan av att vara stark. Benen kändes prima och pulsen var låg, till och med solen kikade fram som för att säga förlåt för i lördags.

Strax efter Bro såg jag en snygg blå jacka med några snygga ränder på. Jag blev alldeles varm inombords, det kunde inte vara nåt annat än en av de där KBCK-cyklisterna som man har läst så mycket om. Visst var det så. När jag kom närmare visade det sig att Danne var ute och smygtränade. Han vände genast om och slog följe med mig istället. Efter ett tag när tempot hade höjts från mitt trevliga 35 till flåsande 45 ångrade jag nästan att jag hade morsat på honom.

Ute hos brorsan glodde vi lite på hans nya hoj och jag fyllde en ryggsäck med gel. Sen hojade vi hemåt igen. Den där härliga medvinden vi hade haft på ditvägen fick vi nu rakt i ansiktet. Ingen större fara eftersom det bara är 4 mil hem, men ändå. Efter nån mil bonkade Danne. Det var verkligen synd att han nästan var hemma, annars hade jag plågat honom tills han hade ramlat ihop i vägkanten. Sen hade jag filmat honom och lagt ut det på Youtube. Det är så vi jobbar i KBCK nämligen.

På hemvägen sladdade jag förbi Nypan och lämnade över gelen som han ska släpa in till stan imorgon. Som tack för hjälpen lånade jag Avatar av honom. 3 härliga timmar blev det ikväll.

/J

4 kommentarer:

Nypan sa...

Jag är rätt säker på att Danne,
( K-I-K ), bara rullar omkring därute hela dagarna och väntar på napp. Sist jag var i dom trakterna ramlade jag också på den godbiten.
Ni gör bra PR för klubben. Nästa år kör vi en KBCK nakenkalender.
/N

Bjorre sa...

Danne ägnar sig åt så kallad gubb-phishing. Poplärt bland kidsen har jag läst.

Tille sa...

Markus och Micke hade nog uppskattat om Danne hade plågats, kränkts och lämnats i ett dike i de där trakterna. Lite som hämnd för vad han utsatte dem för förra helgen. Själv gjorde mitt bästa för att hålla nere farten och se till att det inte blev luckor.

Sa jag att jag var avundsjuk förresten.

/T

mattel sa...

fan det där är ju verkligen de bästa rundorna, en transport som slutar med ett glatt möte och spontankörningar. :)

jag måste nog cykla mer än till/från jobbet tror jag..