Gubbcykling till Bålsta.

Gårdagens vin satt som ett stämjärn i pannan när jag vaknade. Sms:ade Anders och skjöt fram starttiden nån timme. 09:00 rullade vi ut på vår oplanerade runda. Började med svängen förbi Ådö, snygga slingriga vägar. Sen tog vi den gamla rundan förbi Bålsta och upp på Draget, bron som går över motorvägen, och vidare genom I1-området och tillbaka till Hässelby. Inget sexigt eller speciellt, men en riktigt skön runda med både snittfart och snittpuls.

Jo, en grej var lite kul, jag jagade ikapp en moppe som fräste förbi oss. Killen som körde såg väldigt förvånade ut när jag cyklade upp jämsides i 60 km/h och vinkade. Mitt vinmarinerade hjärta blev lika förvånat.

Efter 9 mil och strax över 3 timmar avslutades rundan förstklassigt på Anders altan med öl och vidbränt tacobröd. Sen kom deras granne förbi och bjöd på bullar. Från och med nu ska alla mina rundor avslutas i Skälby.
Tack för en härlig runda!
/J

4 kommentarer:

Nypan sa...

Tack själv. Det var en skön runda med en bra avslutning. Det kändes nästan som det var varmt ett tag, vilket var en känsla man nästan glömt av. Kan också tipsa om att Sigtuna Sommar Wit, är en kalas fin after-bike öl :-)

mattel sa...

låter som en riktigt fin runda för er idag. :) sol, cykling och öl på altanen. damn!

Markus Lindholm sa...

jag var okså ute i dom krokarna idag. Vilken tabbe att jag inte tog en veteöl till girot, det blev bara en panna kaffe för mig.

Patrik Skolling Möller sa...

Låter härligt ! Hoppas vara frisk så det blir en runda i helgen.

Jag är så grymt cykelsugen nu...

-Skogling