Röstningen avgjord, och jag gör en pudel.

Igår avslutades röstningen för tapetbilden. Jag hann inte skriva nåt igår på grund av att jag var alldeles för upptagen med att fira mig själv och min sjukt höga ålder. Nu så här dagen efter när de sista tanninerna har lämnat gommen så är det dags att tillkännage vinnarbilden och samtidigt gå ner på knä och göra en pudel.

Det visade sig ganska snabbt vilken av bilderna som skulle vinna. Min egen favorit, bild 1, hankade sig in som tvåa. Mitt andraval blev vinnaren. Den bilden tog jag nånstans mellan Vårgårda och Alingsås. Vägen var precis så fin som den ser ut att vara på bilden.


Tack alla för att ni röstade!!

Nu till pudeln. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara, men jag är en idiot (idot). Det visade sig att jag har haft för låg upplösning på bilderna så de inte går att förstora upp till 220x220 cm. Jag kan alltså inte använda nån av bilderna som var med i röstningen. Suck.

Japp, ni kan skratta nu. Det är också helt ok att häckla mig i all framtid för detta.

Men min gode kamrat Patrik, som faktiskt är (typ) proffsfotograf, har lovat mig att hänga med ut och ta en ny bild. Eftersom jag inte kan åka ner till Vårgårda för att fota samma vägsnutt kommer vi ge oss ut och leta upp en liknande väg utanför Stockholm.

I ett desperat försök att rädda den lilla heder jag har kommer jag lotta ut 2 Rochefort 10:or istället. Dragningen kommer ske när rummet är klart. Nu kryper jag tillbaks till min hundfäll och skäms.


Tack än en gång för att ni var med och röstade.
/Johan

16 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Jävla klant !!!
Man skall ALLTID ta bilder i högsta upplösning ju.

Jag kommer ta en bild upp-och-ned bara för det. :)

-Skogling

Johan Andersson sa...

Vilken jävla sopa du e Johan... ;o)

Johan Mölleborn sa...

Jag kan bara hålla med. :)

mattel sa...

men jag får väl en vinnaröl ikväll iaf?

ska patrik med till gävle ändå nu? det lär ju finnas en och annan mullig vägsnutt upp dit. kanske persikan kan fixa den? ;)

börjar bli lika intern som ett par småtjejer i högstadiet.. fan.

Jonas sa...

Jag ska stämma dig för... eh... ärekränkningsintrång.

Tille sa...

alla får väl en vinnaröl ikväll!

Bjorre sa...

Hur gör jag för att ta tillbaka min röst? Det här ju som rena Nigeria Brevet!

kallegunnar sa...

hahaha
det går bra för dig:)

Nypan sa...

Men vafan!
Nu får du ju givetvis bjuda all på öl.
Eller vill du får en stämning på halsen- typ?

jesperC sa...

Vilken massa text så här på en fredagskväll... Hmm...orkar inte läsa allt, gissar att det är en ny omröstning.

Mitt förslag blir bilden med hunden på. Vinner jag en öl till nu?

//j

Anonym sa...

Akta så du inte blir stämd av en riktig fotograf sen!!

Amir sa...

Hej Johan!

Grattis på födelsedagen och välkommen in i 40? klubben!!!!

Johan Mölleborn sa...

Ha ha ha tack för den Amir. :)
/36-åringen.

alfa nick sa...

De går bra nu:)
not

alfa nick sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Robin sa...

Det här med att rösta verkade ju populärt. Nu får du låta oss rösta fram var bilden, som ska upp på väggen, skall tas!