Jag är inte död. Jag har bara inte haft tid.

Skogling skrev nyligen att han har haft det lite segt på bloggen. Som ni kanske har märkt så har även min blogg hankat efter lite. Anledningen till det har varit att jag har varit ganska mätt på cykling ett tag. Det är lättare att ta tid för cyklingen under vintern och våren. Nu på sommaren är det så mycket andra saker som måste bli gjorda.

Men lite cykling har det blivit i alla fall. Förrförra helgen var det Vättern och i söndags var jag ute med Nypan och Amir och 2 andra killar (Robert och Stefan) som jag inte hade hojat med tidigare. Det var ett riktigt bra gäng.

Vi tog en sväng ut mot Bålsta och Skokloster. Mina ben kändes gamla och trötta de första milen men sen vaknade de till. Det blev en hel del ryckande i backarna och på skyltar. Tempot var bra hela rundan och efteråt sladdade jag och Nypan in på min altan och körde en riktig KBCK-after bike. En sån där after bike som sitter kvar länge i kroppen och får sambon att bli riktigt grinig.I helgen blir det äntligen lite långcykling. Då ska vi köra Hovets 60-milare. Vädret ser ut att bli toppen så det är upplagt för skrattfest. Ska testa min nya sadelväska, Rixen & Kaul Contour Magnum, som jag köpte på Norvelo för ett tag sen. Monterade den igår och den ser verkligen prima ut. 890 mil står mätaren på just nu.


/Johan

7 kommentarer:

Nypan sa...

Söndagsrundan var bra, men afterbiken var bättre. ( bäst )
Bra med nät på väskan. Om du trycker in en stor skinka där och kör 60-milaren i soligt väder, så har du en varmrostad kassler lagom till målgång.
/N

Tobbe Arnesson sa...

50 mil kvar efter helgen alltså...

Johan Mölleborn sa...

Ja, det tar sig som mordbrännaren sa...

Patrik Skolling Möller sa...

Precis som du säger så är det så mycket som skall göras på sommaren. Måste hinna andas också.

Jag missade visst både cykelrundan och afterbike? :o

-Skogling

Tille sa...

Afterbike?!? Var?

Jag kommer följa med på början av 60-milaren och sedan vika av mot landet, så vi ses då!

mattel sa...

det är märkligt det där med sommar och cykling. i många år så satt vi ett gäng och huttrade i snön och pratade om stordåden kommande sommar, våren kom och det började laddas en del. när det sedan blev sommar så dog allt ut som en skrynklig trött ballong till öl i parken, pizza och semester på annat håll. under hösten så snackades det om nästa sommar.. då, DÅ skulle det bli bättre.

samma visa sitter i ännu verkar det som.

men helgen blir fin och snygg väska! :)

Anonym sa...

Lite samma för mig. Efter VR blir det inte mycket cykling på sommaren. Lite märkligt.
Nej, hoppas det blir kallt, snöblask och mörkt snart så vi får dra en Ötzi runda.

/Pilen