Mallorca 2008.

Ja jösses vilken vecka det blev. Efter flera månaders planerande och ivrig väntan så var det äntligen dags för Mallorca. Under vinterns mörkaste och suraste cykelpass har jag hela tiden haft siktet på den här veckan. Efter förra årets mallispremiär så visste jag vad som väntade. Det är inte ofta verkligheten slår tanken, men i år blev det så.

Jag började skriva om resan, men när jag skrivit 3 A4 så la jag ner det. Så istället för att försöka skriva om veckan på mallis så lägger jag ut lite sporadiska bilder istället. Och alla vet ju att en bild säger mer än 1000 ord.

Bilderna är klickbara om du vill spara dem.


Danne och Nypan på botten av Sa Calobra. Visst ser de lite nervösa ut?


Magnus, Micke, Oliver och Markus fikar i Valdemossa.


Viktor är på strålande humör trots 700 punkteringar.


Några av gänget på vinprovning på Santa Catarina vingård. Några av vinerna var riktigt goda.På väg hem från vinprovning. Tyskarna såg lite undrande ut när vi körde om dem.


Jag och Micke ser väldigt nöjda ut efter Sollerpasset. Den dan blev det Puig Major 2 gånger, Sa Calobra och Sollerpasset. 18 mil och 3600 höjdmeter.


Skogling pustar ut efter backen upp mot Galilea.


Jag ser läcker ut i keps.Jag. Nypan och Danne i Valdemossa.


Några av gänget på kustvägen. Hyffsad utsikt där faktiskt.Skogling är jättenöjd med sin fika i Banyalbulfar.Första dan och vi väntar på att Nypan ska laga sin punka.Och här står han och fipplar. Magnus står brevid och skrattar.
Lugn cykling på väg mot vinprovningen.
Sista ölen på hörnan.

Grymt snygg bränna fick jag också.

/Johan

9 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Lyxputtar!!

Patrik Skolling Möller sa...

Snyft...

//Skogling

Tobbe Arnesson sa...

Kan du inte flexa triceps lite mer när du håller i en stolsrygg?

Johan Mölleborn sa...

Om jag hade flexat på riktigt så hade tröjan spruckit. :)
/J

Anonym sa...

åhh, nästa gång vill jag vara med! Era grisar!

Nypan sa...

Shit! Alla minnen kommer rusande tillbaka som ett expresståg - redan nu några dagar efter hemkomst! Måste boka nästa års resa redan ikväll nästan.

Morfum sa...

usch, sol o vackert väder. =)


Det e som sagt dit fel att jag e sugen på lvg imellanåt. Verkar som man kan plåga sig fint där både psykiskt,fysiskt och ekonomiskt.
Ser grymt ut. =)

Markus Lindholm sa...

Det var riktigt bra

Markus Lindholm sa...

Jag längtar tillbaka!