Dags för Mallis. Life is great.

I söndags lyckades jag sabba den nya Pedal Force-ramen. Jag vet inte riktigt hur det gick till men på nåt sätt så lyckades bakväxeln åka in i bakhjulet och dras runt ett varv. Det hände precis i slutet av en backe. Jag satt ner och tryckte på ordentligt och vips så var det stopp. En liten grej kan tyckas, men notan blev ganska ordentlig. Bakväxel (Force), kassett (Dura Ace) och hälften av ekrarna på ES-bakhjulet. Plus en ny ram.

Som tur är så kunde världens bästa cykelbutik (Alviks cykel) fixa fram alla delarna, byta ekrarna och dessutom ta hem en ny ram på 2 dar.

Igår åkte jag till Alvik och hämtade min nya Specialized Tarmac Comp-ram. 3 timmar efter jag kom hem var den färdigbyggd. Under tiden hade jag vält i mig 2 glas vin och garvat mig harmynt över skönheten och det faktum att jag åker till mallis imorgon.

Sen tog jag ut den på en testrunda. Först förbi Nypan så han kunde klappa den lite. Sen förbi Skogling där det var full tomteverksamhet dan före dan. Han höll på att skruva ihop Dannes nyköpta Cervelo R3. En vit liten fin sak som hade dekorerats med full Dura Ace-grupp. Den såg faktiskt lite uppkäftig och kåt ut när den stog i Skoglings cykelrum. Men det borde den göra med den prislappen.

Nu ligger Tarmacen, även kallad Tarmen, nerpackad i cykelväskan och bara väntar på att husse ska skruva ihop den igen. Vid den här tiden imorgon är vi antagligen på väg mot Calvia och vidare ut mot kusten. Mitt nästa blogginlägg blir från mallis. Med lite tur får jag tag på Internet där nere. Datorn åker med så jag kan ladda över bilder och pulskurvor och filmer och bloggar och youtube och all high tech man pysslar med. J

Så trots fulbakade kinaramar och länsade bankkonton så leker livet. Life is great som Voigt säger.Hola!
/J

7 kommentarer:

Anonym sa...

Klart överbyggda grabbar nere på Mallis med andra ord =)

Ser fram emot rapporter under veckan. Själv ska jag njuta av jobbet när ni är borta :)

Anonym sa...

Life is great indeed!
Den både såg bra ut, och kändes fin. Tror att du blir tvärnöjd med den hojen.
Imorron ska vi smegmaspraya tunnlarna på kustrundan :-o

/N

Haningerox sa...

Jag tarLjukbacken och Sa calobra imorgon

Johan Mölleborn sa...

Vi tar Sa Calobra på söndag. Imorgon blir det havsrundan mot Andratx.
/J

Patrik Skolling Möller sa...

Du kommer stortrivas på din special-hoj. Om 20 minuter dyker Thomaz upp... GAH !!

//Skogling 02:10.pip.

Vito sa...

Oj.. va phett baby !Hoppas ramen levererar och ger hård balle där nere på Mallis.

Anonym sa...

Velo Poseur de Luxe.
Bonuspoäng om den aldrig har varit med i ett Tour-test!