Hyfsad helg trots att jag hoppade Vättern.

Jag hoppade av Vätternrundan i sista sekund. Allt körde ihop sig så den enda utvägen blev tillslut att stryka det helt. Jag lyckades få loss några timmar på lördagen så jag och Skogling kunde cykla en sväng. Tack för hjälpen morsan! Vi hann även med en strålande afterbike i solen och hann diskutera de viktiga sakerna i livet. Vin, cyklar och berg. Vi hann även med att se när Carl Philip gifte sig med sin Sofia. Jag tror jag såg en liten tår i Skoglings öga när Sofia sa ja. Idag lyckades jag också att få loss några timmar för cykling. Den här gången nappade Nypan och vi cyklade ut till Ådö och tillbaks. Dessvärre har jag lovat mig själv att dra ner lite på vinet så det blev ingen afterbike idag. Ja det var väl typ det som hände i helgen. Tjena mors!

Actionfotograf: Skogling

6 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Patrik Skolling Möller sa...

Tack själv. Propagandadag. Måste köpa sånna där vinglas som ni har. Fina.

Janne sa...

Boxvin.

Unknown sa...

Dra ned på vinet, har du slagit i huve gubbe?

Hopyard sa...

det verkar som du lyckats dragit ner på bloggandet iallafall,,,
Vinet kan du väl ta senare

Patrik Skolling Möller sa...

Så fint det var.... Snyft. Nu deppar man ju ihop. :/