Sommaren 2015. Bring it!!

Nu nystas knutarna upp, en efter en. Sommaren 2015 börjar så sakta ta form. Igår kom nästa års brevetkalender och i söndags bokade jag ett hus på Mallorca i två veckor i juli. Vi hittade ett mulligt hus i Valdemossa pool och skön veranda. Jag spenderade några timmar igår med att rita gps-spår i Bikeroutetoaster. Det var inte så jättesvårt att hitta bra rundor faktiskt. Två veckor efter Mallorca är det dags för Paris-Brest-Paris. Om allt går som planerat så kommer jag ha ganska bruna ben när jag står vid starten i Guyancourt. 


7 kommentarer:

Unknown sa...

"Om allt går som planerat så kommer jag ha ganska bruna ben när jag står vid starten i Guyancourt. "

Ahh, du tänker kanske på han löparen på Göteborgsvarvet, han hade ju bruna ben?!

Mikael Kjellgren sa...

Inga datum för breveter på hösten? Är succébreveten på grus flyttad till våren eller kommer den inte gå nästa år? Jag längtar redan...

Katja sa...

Låter som en helt okej motionssommar, med andra ord ;)

Johan Mölleborn sa...

Katja, ja det ser ut att bli riktigt bra. Galet pepp! :D

Johan Mölleborn sa...

Mikael, det måste jag kolla upp. Jag är ganska säker på att vi skulle ha det.

Johan Mölleborn sa...

Cosmo, you know me. Ska vara helt nerskiten innan start.

Magnus A sa...

Gottegris!