Gårdagens runda.

Efter frukost så smörjde jag kedjan med olivolja och satte fart mot bergen. Det var veckans varmaste dag och jag kom iväg lite sent så det var redan över 30 grader när jag startade. Förra gången jag var här så hittade jag en supermullig väg som går mellan några byar i bergen. Den skulle jag leta upp nu. Jag började med att cykla upp till Scarlino men där fanns den inte. Så jag körde ner och vände upp mot Gavorrano istället och där fanns den. Det är en ordentlig backe upp till byn så när jag väl kom dit så var ena flaskan slut och jag var helt överhettad. Ett snabbt stopp i en bar löste det. Caldo, ha ha! Yes very hot! Efter byn var det härliga snirklande vägar igen. Sen upp till nästa by, Caldana. Ett tag senare var jag på den platta delen tillbaka mot Castiglione igen. Den här biten är platt som en pannkaka förutom en sista knöl som är 600 meter lång och 60 höjdmeter med ett härligt snitt på 10% vilket ger ett perfekt tillfälle att spränga sönder benen innan man rullar hem. Så blev det den här gången också. Efter cyklingen blev det bad och lek med ungarna som vanligt. Tufft liv här.

På väg mot Folonica

Utsikt från Gavorrano

Ciao gatto, ciao cane.

Caldana

Uppe och snurrar i Caldana

Killen i spegeln ba! Fjong!

Sista backen. Sprängd. 

Mina små Mollosar.

1 kommentar:

Hopyard sa...

inte för jag är avundsjuk!! Men jag är hellre i sverige och storhandlar på Ica,klipper gräset,tömmer diskmaskinen och cyklar på samma vägar jag gjort de senaste 15 åren.

Hade gött!!