300 mil än så länge.


Imorse cyklade jag min 300:e mil för året. Allt rullar på och jag känner mig starkare och starkare. Nästa vecka väntar en veckas cykling på Mallis. Sen rullar brevetsen igång med jämna mellanrum.
Räserpremiären blev en höjdare. Det känns att vintercyklingen har gett resultat. Jag hoppas benen är redo för Puig Major och de andra topparna. Det är första gången jag hojar i riktiga berg. Om man inte räknar Tranebergsbron som ett berg. :)

Men just nu är det inte bergen som oroar mig, utan vädret. Det ser ut att bli piss och blåst fram till tisdag. Det var ju inte riktigt det jag bokade. Men blir det för dåligt väder får man ta till spriten. Det gäller att ha ett reträttmål. Hur som helst ska det bli riktigt kul att komma iväg. Regn, piss eller skit. It´s all good.

Vi ses efter Mallis.


/J

4 kommentarer:

Anonym sa...

300 mil! Respekt!

Johan Mölleborn sa...

Hoppas bara att mina ben kommer ihåg det när det är dags för de längre brevetsen. =D
/J

Patrik Skolling Möller sa...

300 mil är lika långt som till Paris va ? Jag har bara kommit halvvägs dit... ;o)

//Skogling

Johan Andersson sa...

Själv har jag väl kommit till Linköping eller nåt sånt ;o) Men jag e ju sån där tuff SS-MTB-kille nu så då blir det inte så många mil..
Men till nästa helg ska väl räsern fram iaf..
Har ju bara harvat skog hela vintern så Ekerö/Södertörn lockar nu..